CSG De Lage Waard

Vijzellaan 4 3352 VH Papendrecht

  • Schoolfoto van CSG De Lage Waard
  • Schoolfoto van CSG De Lage Waard
  • Schoolfoto van CSG De Lage Waard
  • Schoolfoto van CSG De Lage Waard
  • Schoolfoto van CSG De Lage Waard

Tevredenheid leerlingen

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Hier zie je hoe leerlingen deze school ervaren en hoe tevreden ze zijn over bijvoorbeeld de faciliteiten, de docenten en de begeleiding.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Leerlingen zijn pas in staat om te leren en zichzelf te ontwikkelen als ze zich veilig genoeg voelen en zichzelf kunnen zijn. Lees hier hoe wordt gezorgd voor veiligheid binnen de school. De school toont het veiligheidsplan, het anti-pestprogramma, de anti-pestcoördinator en/of de vertrouwenspersoon.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

Het onderzoek is uitgevoerd door Kwaliteitsscholen in voorjaar 2021.

Kwaliteit staat bij ons bovenaan: wat we doen, doen we goed! Met een team betrokken docenten en een zeer breed onderwijsaanbod, zorgen we ervoor dat zowel leerlingen als medewerkers hun talent ontdekken en ontwikkelen. Daardoor groeien zij niet alleen als leerling of medewerker, maar ook als persoon. Dat noemen wij: geslaagd groeien. Om deze belofte waar te kunnen maken, houden we ons onderwijsproces, de activiteiten die we organiseren en de resultaten goed in de gaten. We vinden het ook heel belangrijk om te weten hoe onze ouders en leerlingen onze school ervaren daarom vragen we hen jaarlijks mee te doen met ons tevredenheidsonderzoek. Dat houdt ons scherp en geeft ons inzicht om onszelf te blijven verbeteren.  

Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
8,2
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven