Sint-Oelbertgymnasium

Warandelaan 3 4904 PA Oosterhout

  • Uitdagend onderwijs! We bouwen zelf robots, leren programmeren en ontdekken hoe stoffen op elkaar (kunnen) reageren...
  • Onze school biedt modern en klassiek onderwijs in een prachtig gebouw dat midden in het groen gelegen is.
  • In de eerste schoolweek ondernemen we van alles, om te zorgen dat nieuwe leerlingen zich al snel thuis voelen op 't Oelbert.
  • Op het Oelbert houden we van sport! Heb je niet genoeg aan de 'normale' gymlessen, doe dan mee met Scoolsport op dinsdagmiddag!
  • Schoolfoto van Sint-Oelbertgymnasium

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

Wij zijn opnieuw erg blij met de tevredenheid van onze leerlingen. We willen deze tevredenheid vasthouden en waar mogelijk ook verbeteren.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Wat maakt het Oelbert nou zo'n fijne school? De sfeer, kleinschaligheid, fysieke en sociale veiligheid. En ook de vele leuke activiteiten die de vele leerlingraden organiseren. Voorbeelden van onze leerlingenraden en activiteiten zijn:

De culturele raad (cura) organiseert onder andere het sinterklaasbezoek, het klas 6 gala, de kerstviering, een festival en een leuke activiteit voor klas

De hervormingsraad (hera) richt zich op de omstandigheden waaronder onze leerlingen het onderwijs volgen: van gratis thee die we in de pauze schenken tot afspraken over het aantal toetsen per week.

De milieuraad (mira) ontwikkelt initiatieven die de duurzaamheid van onze school en gezondheid van onze leerlingen ten goede komen.

De sportcommissie (spoco) organiseert sportieve activiteiten, zoals toernooien en masterclasses.

De feestcommissie (feco) draagt zorg voor spetterende schoolfeesten.

De GSA (Gender & Sexuality Allience) heeft oog voor de inclusiviteit van onze school en organiseert o.a. ‘de paarse vrijdag’.

De leden van de VITA maken onze schoolkrant  - op papier en digitaal.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

Wij zijn opnieuw erg blij met de tevredenheid van de ouders van onze leerlingen. We willen deze tevredenheid vasthouden en waar mogelijk ook verbeteren. Wij waarderen ook de grote betrokkenheid die wij ervaren van de ouders voor hun kind(eren) en voor de school.
Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
8,2
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven