2College Durendael

Van Kemenadelaan 5 5061 EE Oisterwijk

  • Schoolfoto van 2College Durendael
  • Schoolfoto van 2College Durendael
  • Schoolfoto van 2College Durendael
  • Schoolfoto van 2College Durendael

Profielkeuze

Toelichting van de school

Alle leerlingen in de onderbouw krijgen een keuzeprogramma aangeboden om te komen tot een bewuste profiel- of sectorkeuze.
Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

Toelichting van de school


Je groeit op Durendael!

Op Durendael kun je leren op een manier die bij jou past!

Ben je een doener of heb je interesse in talen? Leer je graag in de praktijk of duik je liever in de theorie? Ga je graag op Expeditie? Hou je van onderzoeken? Werk je graag op de laptop of liever met boeken? Vind je het fijn om samen te werken of kies je liever je eigen weg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We zijn een minisamenleving, want wij zitten met alle leerlingen van alle niveaus in hetzelfde gebouw waar we elkaar ook ontmoeten. Naast het opzoeken van de verbinding binnen onze school, vinden we het ook belangrijk om de omgeving naar binnen te halen om daarvan te leren en vooral te groeien.

Op Durendael mag je jezelf zijn, leer je jezelf nog beter kennen en ga je vanuit vertrouwen je toekomst tegemoet. 

Je groeit op Durendael!

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

Op 2College Durendael werken we met een geïntegreerde leerlingbegeleiding en ondersteuning op maat. Dat houdt in dat er gedurende het hele onderwijsleerproces voortdurend en samenhangend aandacht wordt geschonken aan de studievaardigheid van de leerling, de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerling en de loopbaanoriëntatie en -begeleiding van de leerling.

Daar waar nodig worden gaan we met leerling en ouders/verzorgers in gesprek om te bezien wat de leerling nodig heeft voor de gewenste ontwikkeling en welbevinden.

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven