Bernard Nieuwentijt College

Pierebaan 5 1141 GV Monnickendam

Schoolfoto van Bernard Nieuwentijt College

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

De gegevens van de leerling-enquête van juni vindt u in de bijlage hieronder. De uitkomsten bespreken we aan het begin van het nieuwe schooljaar met de Leerlingenraad en in het team. We nemen verbeterpunten op als acties in ons jaarplan. De Leerlingenraad speelt uiteraard een rol in de evaluatie van deze acties.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Leerlingen en medewerkers zorgen samen voor een prettige, veilige sfeer. We hebben oog voor elkaar en ondersteunen elkaar als dat nodig is. Als er dan toch iets gebeurt, zijn er altijd teamleden en mede-leerlingen in de buurt om een probleem op te lossen.

Alle leerlingen hebben een mentor bij wie ze met altijd terecht kunnen. Daarnaast hebben we op school drie vertrouwensdocenten op school, twee anti-pestcoördinatoren, een counselor en een zorgteam van twee personen. 

In geval van een calamiteit hebben we een vaste wijkagent.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

De uitkomsten van de enquete zullen in de Ouderraad en in het team worden besproken. Verbeterpunten worden opgenomen in het jaarplan en de Ouderraad zal monitoren en ondersteunen bij de evaluatie.

Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
7,6
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven