SG De Dijk

Admiraliteitsweg 6 1671 JA Medemblik

Schoolfoto van SG De Dijk

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

Ieder schooljaar worden de leerlingen van klas 1 en van klas 3 gevraagd hun mening te geven over de school. Ook de ouders van deze leerlingen worden uitgenodigd deel te nemen. Het laatste onderzoek is afgenomen in het voorjaar van 2022. SG De Dijk hecht enorm veel waarde aan de betrokkenheid van leerlingen met het schoolbeleid. Dit krijgt onder andere vorm door een intensieve samenwerking met de leerlingenraad en het organiseren van leerling inspraak momenten.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

SG De Dijk is een kleine en veilige school. Wij werken in een overzichtelijk gebouw in een goede persoonlijke sfeer. Het persoonlijk contact tussen leerlingen onderling en leerlingen en personeel zorgt voor een groot gevoel van veiligheid.
De school heeft als onderdeel van het Atlas College een aantal gedragscodes en reglementen, die voor alle leerlingen en medewerkers van het Atlas College gelden. Deze zijn te vinden in de regelingen van het Atlas College, webpagina: https://www.atlascollege.nl/regelingen/

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

Ieder  schooljaar worden de leerlingen van klas 1 en van klas 3 gevraagd hun mening te geven over de school. Ook de ouders van deze leerlingen worden uitgenodigd deel te nemen. Het laatste onderzoek is afgenomen in het voorjaar van 2022. SG De Dijk hecht enorm veel waarde aan de betrokkenheid van ouders met het schoolbeleid. Dit krijgt onder andere vorm door een intensieve samenwerking met de zeer enthousiaste ouderraad en het organiseren van ouder inspraak momenten.   
Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
8,0
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven