Visser 't Hooft Lyceum Kagerstraat

Kagerstraat 1 2334 CP Leiden

  • Leerlingen hebben de lockerruimte  kleur gegeven tijdens de lessen beeldende vorming
  • Op 't Visser hebben we op ons schoolterrein een multicourt, waar je kan voetballen, tennissen, hockeyen, basketballen en nog veel meer...
  • Op 't Visser hebben we een echte binnentuin met zon en schaduw, met gras en bankjes, voor pauzes, tussenuren, voor en na schooltijd.
  • In onze aula staat een echte oude Engelse telefooncel. Niet meer nodig met al die mobieltjes, maar Engeland bellen kan nog steeds...;-)
  • Mijnheer Jansen woont al jaren op 't Visser. Hij is actief tijdens de lessen biologie en dol op leerlingen die alles van hem willen weten.

Tevredenheid leerlingen

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Hier zie je hoe leerlingen deze school ervaren en hoe tevreden ze zijn over bijvoorbeeld de faciliteiten, de docenten en de begeleiding.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Een leerling kan altijd bij zijn eigen mentor terecht met problemen. Stel dat een leerling het niet met een mentor kan of wil bespreken, dan kan hij/zij bij een leerlingbegeleider terecht. Indien de problematiek groter is, kunnen ouders en/of leerlingen contact opnemen met de zorgcoördinator, die ook de functie van vertrouwenspersoon bekleed.


Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de ouders van leerlingen tevreden zijn over de school. De ouders krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te veranderen. Hier zie je hoe tevreden ouders over deze school zijn.

Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
7,7
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven