CSG Comenius, @Forum

plataanstraat 1 8924 CR Leeuwarden

Schoolfoto van CSG Comenius, @Forum

Profielkeuze

Een leerling kiest voor de bovenbouw een profiel dat past bij zijn of haar interesses. Een profiel is een combinatie van eindexamenvakken en sluit aan bij een vervolgopleiding of een toekomstige baan. Wat kiezen de leerlingen van deze school?

Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

Toelichting van de school

Het schoolplan voor de periode 2015 tot 2019 heeft als titel 'Worden wie je bent' meegekregen. Dit opschrift is niet voor niets gekozen. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder mens uniek is en talenten van de Schepper heeft meegekregen. In ons dagelijks werk met de leerlingen en met elkaar willen we deze talenten verder (helpen) ontwikkelen en de wellicht nog niet ontdekte aanboren. 

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

De leerlingondersteuning van de school heeft een sterke basis in de uitgebreide coaching. Daarnaast is er aanvullende ondersteuning nodig als dat nodig is. In het School Ondersteunings Profiel staat beschreven voor welke begeleidingsvragen de school een passend aanbod heeft, eventueel met hulp van externe deskundigheid, en bij welke mate van ondersteuning verwezen moet worden naar een school met meer specifieke expertise.

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven