Junior College

Akkerbouwstraat 1 1787 AR Julianadorp

  • Schoolfoto van Junior College
  • Schoolfoto van Junior College

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

De resultaten van alle afdelingen van het Junior College, locatie van Scholen aan Zee, geven de afgelopen jaren een consistent positief beeld. Het Junior College is een kleinschalige en overzichtelijk school met veel persoonlijke aandacht voor de leerlingen. De leerlingenraad komt regelmatig bij elkaar en heeft een belangrijke rol als klankbord voor de schoolleiding. De leerlingenraad wordt betrokken bij het organiseren van activiteiten.  

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Het Junior College, locatie van Scholen aan Zee, scoort zowel op sfeer als op veiligheid boven het landelijk gemiddelde. Het Junior College is een kleinschalig en overzichtelijk. De school streeft naar twee mentoren op een klas. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd voor de hele school (sporttoernooien, projectweken en talenturen). Leerlingen en docenten kennen elkaar en gaan goed met elkaar om.  

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

Het Junior College, locatie van Scholen aan Zee, vindt de samenwerking met ouders erg belangrijk. De driehoek ouder-school-leerling is namelijk cruciaal bij de ontwikkeling van leerlingen. De communicatie met ouders verloopt via nieuwsbrieven en ouderavonden. Mentoren en docenten zijn beschikbaar en benaderbaar voor persoonlijk contact. De ouderraad heeft regelmatig overleg en een belangrijke rol als klankbord voor de school.  
Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
8,1
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven