Erfgooiers College - gym/ath(+)/havo/mavo

Graaf Wichman 175 1276 KD Huizen

  • Schoolfoto van Erfgooiers College - gym/ath(+)/havo/mavo
  • Schoolfoto van Erfgooiers College - gym/ath(+)/havo/mavo
  • Schoolfoto van Erfgooiers College - gym/ath(+)/havo/mavo
  • Schoolfoto van Erfgooiers College - gym/ath(+)/havo/mavo

Tevredenheid leerlingen

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Hier zie je hoe leerlingen deze school ervaren en hoe tevreden ze zijn over bijvoorbeeld de faciliteiten, de docenten en de begeleiding.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2023-2024?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Jonge mensen die naar school gaan, willen groeien, zich ontwikkelen en talenten ontdekken en gebruiken. Daarvoor hebben zij een veilige plek nodig. Het Erfgooiers College wil voor alle leerlingen en medewerkers een veilige school zijn.  Een school waar jejezelf mag zijn en waar je gezien wordt zoals je bent. Daar past pesten niet bij en daarom proberen wij pestgedrag te voorkomen. Dit doen we door duidelijke regels af te spreken, pesten in de mentorlessen te bespreken (via de methode‘Breingeheimen’) en pestgedrag aan te pakken. Mentoren spelen hierin een belangrijke rol door goed te observeren, te begeleiden en zo nodig gesprekken te organiseren. Daarnaast gaan we in een project aan de slag met de relatie tussen sociale media en pestgedrag. Als pestgedrag toch voorkomt, kan de mentor steun zoeken bij de collega’s, de sectorleider en de orthopedagoog. Uiteraard heeft het Erfgooiers College een pestprotocol.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de ouders van leerlingen tevreden zijn over de school. De ouders krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te veranderen. Hier zie je hoe tevreden ouders over deze school zijn.

Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
8,4

Terug naar boven