Einstein Lyceum

Campusplein 18 3192 CD Hoogvliet Rotterdam

  • Schoolfoto van Einstein Lyceum
  • Extra tekenen en ontwerpen na schooltijd.
  • Doe mee met extra clinics en sport na schooltijd.
  • Schoolfoto van Einstein Lyceum
  • Schoolfoto van Einstein Lyceum

Tevredenheid leerlingen

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Hier zie je hoe leerlingen deze school ervaren en hoe tevreden ze zijn over bijvoorbeeld de faciliteiten, de docenten en de begeleiding.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Veiligheid staat hoog in ons vaandel. Op school is een veiligheidscommissie die aan de hand van incidenten bespreekt of maatregelen voldoende zijn, of welke maatregelen ingezet moeten worden om incidenten te voorkomen. Een voorbeeld van een incident is diefstal van een fiets of een gekneusde enkel tijdens sport. Alle incidenten worden geregistreerd in Magister en worden in de veiligheidscommissie besproken.

Ongewenst gedrag (denk aan pesten via social media, schoppen, schelden etc.) wordt direct aangepakt, dit in overleg met ouders en mentor. Leerlingen weten op school waar zij aan toe zijn en bij wie zij terecht kunnen.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de ouders van leerlingen tevreden zijn over de school. De ouders krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te veranderen. Hier zie je hoe tevreden ouders over deze school zijn.

Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
7,2
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven