Yuverta vmbo Horst

Spoorweg 8 5963 NJ Hegelsom

Schoolfoto van Yuverta vmbo Horst

In het kort

Toelichting van de school

Vanaf 1 augustus 2021 zijn wij gefuseerd met Helicon en Wellant tot Yuverta!

Je reis naar de toekomst begint bij het kennen van jezelf. Wie ben je? Wat vind je leuk? Waar ben je goed in? Hoe draag je iets bij aan de wereld om je heen? ? ? Kies voor Yuverta als je tijdens deze ontdekkingsreis een zetje in de goede richting zoekt. Een vertrouwde en veilige omgeving bij jou in de buurt. Waar iedereen je kent, je jezelf kunt zijn en je tot bloei komt. Waar je niet alleen kunt leren óver, maar vooral aan de slag mag mét klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. Aan de hand van echte projecten uit het bedrijfsleven. Je krijgt genoeg begeleiding, maar je moet het wel zelf doen. Zo raak je vertrouwd met je eigen toekomst. En met die van de wereld.? ? Wil je je eerste stappen richting de toekomst zetten? Dan voel je je thuis bij Yuverta.

Yuverta  vmbo Horst heeft in de afgelopen jaren een stabiele en sterke ontwikkeling doorgemaakt, die al vier keer heeft geleid tot een erkenning als excellente school. In 2019 is de school door Elsevier uitgeroepen tot Superschool. Dit betekent dat Yuverta vmbo Horst op basis van:

  • (1) de positie van leerlingen in de derde klas ten opzichte van het advies van de basisschool,
  • (2) de onderwijssnelheid in de onderbouw,
  • (3) het bovenbouwsucces en
  • (4) het examencijfer 

tot de beste 15% van de scholen in Nederland behoort!

De verworven expertise wordt geborgen en direct weer benut om de kwaliteit van de organisatie te versterken. De school werkt volgens duidelijke structuren in de vorm van leergebieden, waar de leerling kansen krijgt om op maat zijn talenten te ontwikkelen. Yuverta vmbo Horst gaat gedegen om met het passend onderwijs en de veranderende schoolpopulatie en speelt een innoverende rol in de regio. Het is een bruisende school waar veel gebeurt en waar de leerling centraal staat. Er wordt zonder onderscheid gehandeld en de school kijkt voor alle leerlingen zorgvuldig naar gelijke mogelijkheden.

Welke niveaus kan je volgen op deze school?

Onderbouw

  • vmbo-b / vmbo-k
  • vmbo-(g)t

Bron

Bovenbouw

  • vmbo-b
  • vmbo-k
  • vmbo-(g)t

Bron

Bezoek deze school

We hebben nog niet doorgekregen wanneer je de school kan bezoeken.
Kijk op de website van de school voor meer informatie.

Wil je nu al meer weten? Bekijk dan:

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
472

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?