Trinitas College - Johannes Bosco

Hectorlaan 7 1702 CL Heerhugowaard

Schoolfoto van Trinitas College - Johannes Bosco

Profielkeuze

Toelichting van de school

We bieden in alle leerwegen veel vakken- en profielkeuzes aan. De leerling kan keuzes maken die het beste passen bij zijn of haar talenten en opleidings- en beroepsinteresses. Voor informatie over de profielen en de keuzes klik hier.

Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

In het schoolplan beschrijft de school de onderwijsplannen voor een periode van vier jaar. Je leest er bijvoorbeeld welke manier van lesgeven de school kiest en hoe de kwaliteit van het onderwijs bewaakt en verbeterd wordt. In het document staat ook meer informatie over het personeel op de school.

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

We besteden veel aandacht aan de begeleiding van leerlingen. Zo zorgen we ervoor dat de schoolloopbaan van elke leerling zo soepel en prettig mogelijk verloopt. De kleinschaligheid binnen het gebouw en het werken in kleinere teams zorgen ervoor dat iedere leerling gezien en gekend wordt. Vanuit de visie op onderwijs en ondersteuning onderscheiden we twee niveaus van ondersteuning: de basisondersteuning en de extra ondersteuning. De steun van de ouders is voor ons bij alle niveaus van ondersteuning uitermate belangrijk; samen bereiken we veel meer.

Meer lezen? Klik hier.

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven