Locaties Prisma en Anker

Kerkstraat 53 7135 JJ Harreveld

Schoolfoto van Locaties Prisma en Anker

In het kort

Toelichting van de school

Scholengemeenschap Harreveld is een school voor Voortgezet SpeciaalOnderwijs cluster 4 (VSO). Als enige VSO school in Nederlandheeft SG Harreveld de licentie om zelfstandig VMBO opleidingen aan te bieden en te examineren (VO-examenlicentie).Daarnaast is er een samenwerkingsovereenkomst met ROC het GraafschapCollege in Doetinchem waardoor er ook MBO-onderwijs op niveau 1 en 2 aangeboden wordt voor verschillende sectoren (zie ons onderwijsaanbod).

Scholengemeenschap Harreveld werkt nauw samen met jeugdzorgpartner Horizon, Jeugdzorg en Onderwijs. De meeste leerlingen hebben het uitstroomprofiel "vervolgonderwijs".Alle jeugdigen van Horizon, Harreveld, locatie Anker en Prisma volgen onderwijs op Scholengemeenschap Harreveld. Er zijn geen externe leerlingen die onderwijs volgen op de school.

Kenmerken van de school

  • Kracht
  • Passie
  • Onvoorwaardelijk

Welke niveaus kan je volgen op deze school?

Onderbouw

Deze informatie is voor deze school niet bekend.

Bron

Bovenbouw

Deze informatie is voor deze school niet bekend.

Bron

Bezoek deze school

We hebben nog niet doorgekregen wanneer je de school kan bezoeken.
Kijk op de website van de school voor meer informatie.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
27

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Bron

Samenwerkingspartners

Scholen werken samen met verschillende organisaties, bijvoorbeeld op het gebied van medische zorg en jeugdhulp. Zo bieden ze de beste hulp voor leerlingen die extra aandacht nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak en afspraken. De school kan zelf het beste vertellen hoe intensief de samenwerkingen zijn.

Terug naar boven