Harens Lyceum / Talentschool van het Noorden

Kerklaan 39 9751 NL Haren (Groningen)

  • Schoolfoto van Harens Lyceum / Talentschool van het Noorden
  • Schoolfoto van Harens Lyceum / Talentschool van het Noorden
  • Schoolfoto van Harens Lyceum / Talentschool van het Noorden
  • Schoolfoto van Harens Lyceum / Talentschool van het Noorden

Tevredenheid leerlingen

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Hier zie je hoe leerlingen deze school ervaren en hoe tevreden ze zijn over bijvoorbeeld de faciliteiten, de docenten en de begeleiding.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Het Harens Lyceum is een school in ontwikkeling. De afgelopen jaren zijn we gehuisvest in een prachtige nieuwe school. Sinds augustus 2019 is de bovenbouw Montessori uit onze school en is er weer voldoende ruimte en rust voor al onze leerlingen. We zijn nu samen met ons management, de medewerkers en onze leerlingen bezig onze school een "smoel" te geven waar een ieder zich thuis voelt.

"... het Harens Lyceum is een school waar de leerlingen zich gekend voelen en serieus genomen weten. Door korte de communicatielijnen tussen medewerkers, maar ook met ouders en toeleverende basisscholen wordt een veilige sfeer geschapen. Dit gevoel van veiligheid van de leerlingen wordt versterkt door de mentoren die met in plaats van over leerlingen praten, bijvoorbeeld tijdens de tien-minutengesprekken..." (aldus de inspectie).

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de ouders van leerlingen tevreden zijn over de school. De ouders krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te veranderen. Hier zie je hoe tevreden ouders over deze school zijn.

Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
7,9
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven