Heikei

Speckerweg 5 6081 NN Haelen

  • Schoolfoto van Heikei
  • Schoolfoto van Heikei
  • Schoolfoto van Heikei
  • Schoolfoto van Heikei
  • Schoolfoto van Heikei

In het kort

Toelichting van de school

De Heikei is een hechte netwerksamenwerking, op basis van gelijkwaardigheid, waarbinnen de verschillende expertises op het gebied van onderwijs en zorg behouden blijven. In dit centrum worden zorg en onderwijs op maat gegeven, aan kinderen tussen 5 en 16 jaar. De verhouding zorg en onderwijs is afhankelijk van de behoefte en de potentie van ieder kind. Er zijn kinderen die naar verhouding meer zorg en minder onderwijs krijgen en andersom. Dit kan ook verschillen per dag/week/moment. De verhouding tussen het onderwijs- en zorgaanbod kan door de tijd heen variëren en zal per individu sterk verschillen.

Kenmerken van de school

  • extra zorg en ondersteuning
  • gericht op onderwijs
  • samen naar school
  • kwaliteit van zorg & onderwijs
  • beter met minder middelen

Welke niveaus kan je volgen op deze school?

Onderbouw

Deze informatie is voor deze school niet bekend.

Bron

Bovenbouw

Deze informatie is voor deze school niet bekend.

Bron

Bezoek deze school

We hebben nog niet doorgekregen wanneer je de school kan bezoeken.
Kijk op de website van de school voor meer informatie.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
9

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Bron

Samenwerkingspartners

Toelichting van de school

OG Buitengewoon, PSW en Adelante werken nauw samen, op basis van gelijkwaardigheid, waarbinnen de verschillende expertises op het gebied van onderwijs en zorg behouden blijven. In dit centrum worden zorg en onderwijs op maat gegeven, aan kinderen tussen 5 en 16 jaar. De verhouding zorg en onderwijs is afhankelijk van de behoefte en de potentie van ieder kind. Er zijn kinderen die naar verhouding meer zorg en minder onderwijs krijgen en andersom. Dit kan ook verschillen per dag/week/moment. De verhouding tussen het onderwijs- en zorgaanbod kan door de tijd heen variëren en zal per individu sterk verschillen. OG Buitengewoon levert in deze samenwerking de onderwijscomponent. PSW levert de zorgcomponent. Adelante is de partner die zich richt op de revalidatie geneeskundige behandeling en audiologische zorg. Deze laatste is gebaseerd op een individuele hulpvraag van een kind waarbij binnen een bepaald tijdsbestek een doel behaald moet kunnen worden. Zorg in de vorm van ADL of onderhoudsbehandelingen (fysiotherapie, ergotherapie, logopedie) behoren hier niet toe. Deze vallen in de zorgcomponent die PSW levert. Er kunnen dan ook meerdere behandelaren betrokken zijn bij een kind, die vanuit een andere opdracht werken. Het is nadrukkelijk wel de insteek om deze trajecten samen te laten komen in één plan voor het kind.

Terug naar boven