Prof Dr Gunningschool

Planetenlaan 13 2024 EN Haarlem

  • Schoolfoto van Prof Dr Gunningschool
  • Schoolfoto van Prof Dr Gunningschool

Uitstroomprofiel

Er zijn 3 uitstroomprofielen in het voortgezet speciaal onderwijs (vso). Leerlingen krijgen onderwijs in een passend profiel. Vso-scholen stellen voor elke leerling een plan op. In dit plan staat de verwachte uitstroombestemming van de leerling en een beschrijving van de ondersteuning en begeleiding.

Bron

Het schoolplan

Toelichting van de school

Download hiernaast schoolplan 2021-2025. 

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

In het ondersteuningsplan wordt beschreven welke ondersteuning de school haar leerlingen en verzorgers biedt, hoe deze is vorm gegeven en hoe de ondersteuning voor leerlingen binnen de school is georganiseerd. Daarnaast worden functies omschreven die betrekking hebben tot de ondersteuning en begeleiding en worden verantwoordelijkheden vastgelegd. In de bijlagen zijn aanvullende formuleren en protocollen opgenomen.   

Uitgangspunt voor de ondersteuning aan onze leerlingen en leidraad voor ons pedagogisch en didactisch handelen is PBS (Positive Behaviour Support): een schoolbreed programma waarmee we op een positieve manier gewenst gedrag stimuleren met daarnaast ook heldere procedures en consequenties voor ongewenst gedrag.  

In de bijlage treft u het schoolondersteuningsprofiel.

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven