Omnia College

W. de Vries Robbéweg 27 4206 AK Gorinchem

  • Schoolfoto van Omnia College
  • Schoolfoto van Omnia College
  • Schoolfoto van Omnia College

Profielkeuze

Toelichting van de school

Op Omnia College kiezen de leerlingen in klas 3 voor een profiel waarin ze examens gaan doen. In de onderbouw hebben ze alle verschillende profielen uit kunnen proberen en in klas 3 maken ze een definitieve keuze.

Ze kunnen kiezen uit: Economie & Ondernemen, Zorg & Welzijn, Horeca, Bakkerij & Recreatie, Bouwen, Wonen & Interieur, Produceren, Installeren & Energie en Mobiliteit & Transport. Er is voor iedereen een profiel en opleiding die bij jou past!

De laatste jaren zien we dat Zorg & Welzijn steeds populairder wordt. Ook de technische profielen en Economie & Ondernemen zijn altijd erg gewild. Leerlingen vinden het erg fijn dat Omnia zoveel keus heeft. 

Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

Toelichting van de school

In de bijlage vindt u ons Schoolplan 2019-2023. Het Schoolplan is een werkdocument dat we jaarlijks formeel up-daten. In het groen zien we zo de behaalde ambities en aan de kruisjes ziet u welke plannen we nog hebben voor de komende tijd.

'It's only crazy until you do it. Just do it!'

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Sommige leerlingen hebben extra zorg nodig. In het schoolondersteuningsprofiel legt de school voor ten minste vier jaar vast waar die extra ondersteuning uit bestaat. Want alleen de school zelf kan vertellen welke middelen er zijn om leerlingen optimaal te helpen.

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven