Omnia College

W. de Vries Robbéweg 27 4206 AK Gorinchem

  • Schoolfoto van Omnia College
  • Schoolfoto van Omnia College
  • Schoolfoto van Omnia College
  • Schoolfoto van Omnia College
  • Schoolfoto van Omnia College

Profielkeuze

Toelichting van de school

Op Omnia College kiezen de leerlingen in klas 3 voor een profiel waarin ze examens gaan doen. In de onderbouw hebben ze alle verschillende profielen uit kunnen proberen en in klas 3 maken ze een definitieve keuze.

Ze kunnen kiezen uit: Economie & Ondernemen, Zorg & Welzijn, Horeca, Bakkerij & Recreatie, Bouwen, Wonen & Interieur, Produceren, Installeren & Energie en Mobiliteit & Transport. Er is voor iedereen een profiel en opleiding die bij jou past!

Leerlingen lopen bij ons in de 3e en 4e klas één dag in de week stage. Een uitgelezen kans om verder jouw talenten te ontwikkelen ook buiten onze muren.

Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

Toelichting van de school

Het nieuwe strategisch beleidsplan van Stichting OVO zal gaan gelden voor de schooljaren 2024-2028. Aan het einde van dit kalenderjaar zal dit plan af zijn en de basis vormen voor nieuwe schoolplannen van al onze scholen. Dat geeft ons de kans om nog extra energie te stoppen in de thema’s waar we de afgelopen 4 jaar al actief mee zijn geweest. Aan het eind van het schooljaar 2022-2023 hebben wij met het voltallige team tijdens de organisatieweek gereflecteerd op ons schooljaar en de behaalde doelen. We zijn op Omnia onwijs trots dat we veel van onze doelen uit schoolplan 2019-2023 hebben kunnen realiseren. Toch zijn er nog enkele doelen die we graag in dit jaar verder ontwikkelen. De punten uit dit schoolplan waar we nog een extra jaar aandacht aan geven vind je in ons schoolplan 23-24. We hebben er zin in! 

Ons motto: 

'It's only crazy until you do it. Just do it!'

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

Wij zijn trots op de wijze waarop we onze ondersteuning op Omnia College inrichten! Wij creëren kansen voor alle leerlingen op onze mooie school. 

Er is een stabiele basisondersteuning in én buiten de klas waardoor leerlingen tot ontwikkeling komen. Onze Personal Coaches zijn de spil in onze school en zorgen daarnaast voor de korte lijntjes met ouders.

Heeft een kind extra ondersteuning nodig? Daar is ons ondersteuningsteam voor! Wil je meer informatie over wat wij voor jouw kind kunnen betekenen? Neem dan contact via t.hendriks@omniacollege.nl. 

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven