Graaf Huyn College

Jos Klijnenlaan 683 6164 AP Geleen

  • Schoolfoto van Graaf Huyn College
  • Schoolfoto van Graaf Huyn College
  • Schoolfoto van Graaf Huyn College

Profielkeuze

Toelichting van de school

In de onderbouw worden de leerlingen door mentoren en waar nodig door  onze decanen voorbereid op een juiste profielkeuze, passend bij de talenten, vaardigheden en passie van de leerling. Naast de keuze uit een profiel bieden we een diversiteit aan keuzevakken, ook uit andere profielen, aan zodat de leerling ook in de bovenbouw nog naar diverse vervolgopleidingen kan uitstromen.
Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

Toelichting van de school

Het Graag Huyn heeft in het najaar 2022 een nieuw schoolplan 2022-2026 vastgesteld. De titel van het nieuwe schoolplan is "Groei  verder." In de bijlage vindt je ons nieuwe schoolplan. Een schoolplan waar we erg trots op zijn.

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

Het Graaf Huyn College heeft een schoolondersteuningsprofiel 2021-2024 (SOP), welke in samenwerking met  de andere scholen binnen de Westelijke Mijnstreek is afgestemd op de best passende begeleiding en zorg van dé individuele leerling. Centraal staan de coördinatoren leerlingenzorg, die samen met mentoren, docenten, ondersteunende medewerkers en externe professionals van ketenpartners leerlingen met een ondersteuningsbehoefte zo goed mogelijk te begeleiden naar een diploma of een passende stap in het (vervolg-)onderwijs.

Sinds begin schooljaar 2021-2022 hebben wij in school een coachplein ingericht waar alle professionals rondom begeleiding en zorg samenwerken en elkaar ontmoeten om de individuele zorg rondom de leerling te optimaliseren.

Samen met de overige scholen in de Westelijke Mijnstreek vormen we het Samenwerkingsverband VO 31.04. Het ondersteuningsplan van het Samenwerkingsverband is toegevoegd.

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven