Chr. College Groevenbeek

Paul Krugerweg 44 -50 3851 ZJ Ermelo

Schoolfoto van Chr. College Groevenbeek

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

Naast de tevredenheidsonderzoeken vinden er regelmatig gesprekken plaats met leerlingenpanels, leerlingenraad, ouderpanels en de ouderraad. Op deze manier worden de ouders en leerlingen bij de school betrokken en kunnen ten aller tijde meedenken in het verbeteren van onze school. 

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

De ouders waarderen de veiligheid op Groevenbeek met een 8,5. De leerlingen geven 'veiligheid op school' het cijfer 8,2. Ouders en leerlingen vinden dat de sfeer op school prettig is. Groevenbeek Ermelo bestaat uit twee gebouwen. Hierdoor voelen leerlingen zich gekend en veilig. Door de splitsing van het gebouw in atheneum havo en vmbo voelen de leerlingen zich thuis in hun eigen deel van de school. De teams verzorgen het onderwijs en zijn nauw betrokken bij de ontwikkelingen van individuele leerlingen, maar ook bij de ontwikkeling van de groep. 

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de ouders van leerlingen tevreden zijn over de school. De ouders krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te veranderen. Hier zie je hoe tevreden ouders over deze school zijn.

Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
8,0
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven