RSG N.O. Veluwe

Schotweg 1 8162 GM Epe

  • Schoolfoto van RSG N.O. Veluwe
  • Schoolfoto van RSG N.O. Veluwe
  • Schoolfoto van RSG N.O. Veluwe
  • Schoolfoto van RSG N.O. Veluwe
  • Schoolfoto van RSG N.O. Veluwe

Profielkeuze

Een leerling kiest voor de bovenbouw een profiel dat past bij zijn of haar interesses. Een profiel is een combinatie van eindexamenvakken en sluit aan bij een vervolgopleiding of een toekomstige baan. Wat kiezen de leerlingen van deze school?

Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

Toelichting van de school

Ons schoolplan ‘Aan de slag voor goed onderwijs’ is tot stand gekomen na een periode waarin de school te maken kreeg met een serie grote veranderingen. 

Herinrichting van de schoolleiding, aansluiting bij een groter bestuur met meerdere scholen en kwaliteitsproblemen hebben ons ertoe aangezet opnieuw naar ons onderwijskundig fundament te kijken. We hebben met een groot deel van de school opnieuw nagedacht over onze visie op onderwijs en over wat we willen betekenen voor de aan ons toevertrouwde leerlingen. In dit schoolplan vindt u daarvan de neerslag.  

Onder begeleiding van een adviesbureau hebben we vooral de basiselementen van ons onderwijs naar boven gehaald. Deze elementen hebben we uitgewerkt in een schoolplan dat niet blijft bij grote woorden, maar dat concreet, praktisch en toetsbaar is.  

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Sommige leerlingen hebben extra zorg nodig. In het schoolondersteuningsprofiel legt de school voor ten minste vier jaar vast waar die extra ondersteuning uit bestaat. Want alleen de school zelf kan vertellen welke middelen er zijn om leerlingen optimaal te helpen.

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven