Terra Emmen

Huizingsbrinkweg 9 7812 BK Emmen

Schoolfoto van Terra Emmen

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

Leerlingen voelen zich veilig bij ons op school. Dit vinden wij als school erg belangrijk. We besteden hier aandacht aan in de lessen en in de leerlingenraad.

De zorgstructuur binnen de school is goed ingericht waardoor we leerlingen goed in beeld hebben en weten wat er speelt onder de leerlingen.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Leerlingen zijn pas in staat om te leren en zichzelf te ontwikkelen als ze zich veilig genoeg voelen en zichzelf kunnen zijn. Lees hier hoe wordt gezorgd voor veiligheid binnen de school. De school toont het veiligheidsplan, het anti-pestprogramma, de anti-pestcoördinator en/of de vertrouwenspersoon.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

De oudertevredenheid geeft aan dat ouders de school goed waarderen. Om de mening van de ouders nog meer mee te nemen is er een ouderklankbordgroep met meerdere ouders uit verschillende leerjaren en niveaus.
Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
7,5
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven