Augustinianum

Dirk Boutslaan 25 5613 LH Eindhoven

  • Nieuwbouw 2017
  • Schoolfoto van Augustinianum
  • Schoolfoto van Augustinianum
  • Schoolfoto van Augustinianum

Tevredenheid leerlingen Toelichting

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Hier zie je hoe leerlingen deze school ervaren en hoe tevreden ze zijn over bijvoorbeeld de faciliteiten, de docenten en de begeleiding.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2017-2018? Toelichting

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren? Toelichting
Weergave

Sfeer en veiligheid toelichting

Sfeer Toelichting

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave

Bron

Veiligheid Toelichting

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave

Bron

Veiligheid op deze school Toelichting

Toelichting van de school

Het Augustinianum staat bekend als een kleinschalige, veilige school. Dat zijn we bijna van nature: op het Augustinianum kennen we elkaar en die sociale cohesie maakt dat er niet veel incidenten zijn. Wij willen dat graag zo houden.we hebben in ons beleid maatregelen opgenomen om onze unieke sfeer te beschermen, maar vooral in het dagelijks verkeer hebben we hier aandacht voor.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders toelichting

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de ouders van leerlingen tevreden zijn over de school. De ouders krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te veranderen. Hier zie je hoe tevreden ouders over deze school zijn.

Weergave

Tevredenheid
8,2
Vergelijkbare scholen
8,0

Bron

Terug naar boven