Revius Lyceum Doorn

Driebergsestraatweg 6 C 3941 ZX Doorn

  • Het glas in lood kunstwerk 'Jacob en de ladder' is uit het oude schoolgebouw meegekomen naar het nieuwe gebouw. Het siert nu de studiezaal.
  • Schoolfoto van Revius Lyceum Doorn
  • Schoolfoto van Revius Lyceum Doorn
  • Schoolfoto van Revius Lyceum Doorn

Tevredenheid leerlingen

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Hier zie je hoe leerlingen deze school ervaren en hoe tevreden ze zijn over bijvoorbeeld de faciliteiten, de docenten en de begeleiding.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2023-2024?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Het Revius Lyceum is een school waar leerlingen zich veilig voelen. Incidenten m.b.t. agressie of diefstal komen zelden voor. Leerlingen geven aan dat het zo prettig is op onze school "omdat je jezelf kan zijn". Wij hebbe daarover verschillende protocollen en overeenkomsten opgesteld. U kunt die hier raadplegen. 

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de ouders van leerlingen tevreden zijn over de school. De ouders krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te veranderen. Hier zie je hoe tevreden ouders over deze school zijn.

Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
7,1

Terug naar boven