Lyceum aan Zee

Drs. F. Bijlweg 6 1784 MC Den Helder

  • Schoolfoto van Lyceum aan Zee
  • Schoolfoto van Lyceum aan Zee

Tevredenheid leerlingen Toelichting

Toelichting van de school

Het lyceum neemt de feedback van leerlingen uitermate serieus. Naast de jaarlijkse meting van de algemene tevredenheid is er onder andere een zeer actieve leerlingenraad en worden er regelmatig klankbordsessies georganiseerd.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2019-2020? Toelichting

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren? Toelichting
Weergave

Sfeer en veiligheid toelichting

Sfeer Toelichting

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave

Bron

Veiligheid Toelichting

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave

Bron

Veiligheid op deze school Toelichting

Toelichting van de school

Sfeer is een belangrijk onderdeel binnen Lyceum aan Zee. Zo wordt er individuele begeleiding en ondersteuning geboden aan leerlingen die dit nodig hebben, wordt er preventief aandacht besteedt aan het voorkomen van pesten en wordt er regelmatig met leerlingen gesproken over  omgang met elkaar en verbeteringen die binnen school doorgevoerd kunnen worden.

Een veilig leerklimaat is essentieel. In verschillende lessen en door verschillende coördinatoren is er regelmatig aandacht voor omgang met elkaar zowel fysiek als online.  

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders toelichting

Toelichting van de school

De uitkomsten van de tevredenheidsmeting worden gebruikt om verbeteringen in de school aan te brengen en biedt input voor de gesprekken met de ouderraad. 

Weergave

Tevredenheid
7,3
Vergelijkbare scholen
8,0

Bron

Terug naar boven