Maris Waldeck

Toscaninistraat 187 2551 LW Den Haag

Schoolfoto van Maris Waldeck

Tevredenheid leerlingen Toelichting

Toelichting van de school

Maris Waldeck heeft dit jaar voor de eerste keer deelgenomen aan de tevredenheidspeiling van het bestuur van Stichting VO Haaglanden. De peiling wordt afgenomen door het Bureau voor Praktijkgericht Onderzoek (BvPO). Aan de tevredenheidspeiling van 2015-2016 namen 105 leerlingen van de locatie Waldeck deel. Het gemiddeld rapportcijfer dat de leerlingen aan de locatie gaven was 5,8. Het eindoordeel van de leerlingen van Waldeck is "gematigd tevreden".

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2019-2020? Toelichting

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren? Toelichting
Weergave

Sfeer en veiligheid toelichting

Sfeer Toelichting

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave

Bron

Veiligheid Toelichting

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave

Bron

Veiligheid op deze school Toelichting

Leerlingen zijn pas in staat om te leren en zichzelf te ontwikkelen als ze zich veilig genoeg voelen en zichzelf kunnen zijn. Lees hier hoe wordt gezorgd voor veiligheid binnen de school. De school toont het veiligheidsplan, het anti-pestprogramma, de anti-pestcoördinator en/of de vertrouwenspersoon.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders toelichting

Toelichting van de school

Maris Waldeck heeft dit jaar voor de eerste keer deelgenomen aan de de tevredenheidspeiling van het bestuur van Stichting VO Haaglanden. De peiling wordt afgenomen door het Bureau voor Praktijkgericht Onderzoek (BvPO). Aan de tevredenheidspeiling van 2015-2016 namen 63 ouders van de locatie Waldeck deel. Het gemiddelde rapportcijfer dat de ouders gaven was een 7,5. In 2013-2014 bestond de locatie Maris Waldeck nog niet  De waardering van de ouders voor onze school is daarmee "zeer tevreden".
Weergave

Tevredenheid
8,2
Vergelijkbare scholen
8,0

Terug naar boven