Het Twickel College Delden

Schoppenstede 19 7491 HK Delden

Schoolfoto van Het Twickel College Delden

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

Om de goede kwaliteit van ons onderwijs te waarborgen, en waar mogelijk te verbeteren, nemen wij regelmatig tevredenheidsonderzoeken af onder leerlingen en ouders. De resultaten hiervan worden in onderstaande figuren weergegeven. De school heeft op basis van de uitkomsten enkele verbeterpunten geformuleerd.

In het schooljaar 2020-2021 hebben wij een andere, eigen vragenlijst uitgezet onder onze leerlingen. In de bijlage onder het kopje 'extra informatie van de school' zijn de resultaten van dit leerlingtevredenheidsonderzoek weergegeven.


Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Door de betrokkenheid van het team en de kleinschaligheid is Twickel College Delden in staat om een veilig klimaat voor leerlingen en medewerkers te creëren. Dit geeft ieder de gelegenheid om zich positief te ontwikkelen.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

Om de goede kwaliteit van ons onderwijs te waarborgen, en waar mogelijk te verbeteren, nemen wij regelmatig tevredenheidsonderzoeken af onder ouders. De resultaten hiervan worden hiernaast weergegeven. De school heeft op basis van de uitkomsten enkele verbeterpunten geformuleerd.


Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
8,9
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven