O.R.S. Lek en Linge, vmbo-locatie

Ina Boudier-Bakkerstraat 2 4103 NN Culemborg

  • Schoolfoto van O.R.S. Lek en Linge, vmbo-locatie
  • Vanaf de 2de klas zit je als vmbo-'er op de vmbo-locatie voor de vmbo-theoretische leerweg of vmbo-basis-/kader beroepsgerichte leerweg.
  • Je kunt binnen vmbo-basis/kader kiezen voor Bouwen, Wonen en Interieur (BWI). Je ontwerpt en maakt dan bijvoorbeeld je eigen meubelstuk.
  • Een brede leerrichting binnen vmbo-basis/kader is Techniek Breed (diploma PIE). Van electrotechniek tot technisch tekenen en lassen.
  • Of je kiest binnen vmbo-b/k voor Creatief en Ondernemen (diploma Dienstverlening & Producten) als je van organiseren houdt en creatief bent.

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

De ouders zijn erg tevreden zijn over het onderwijs en de aanpak op onze school.

De ouders geven onder andere aan dat ze tevreden zijn over de mentor van hun kind, dat docenten hun kind met respect behandelen, dat ze vinden dat de school hen goed informeert en dat ze andere ouders de school zouden aanraden.

Ons team van docenten, mentoren, decanen, dyslexiebegeleiders en zorgcoördinatoren zet zich met hart en ziel in voor onze leerlingen en dat blijkt uit de waardering.Dit alles draagt zeker bij aan het gevoel van veiligheid dat zowel onze leerlingen als de ouders ervaren.

De tevredenheid van ouders en leerlingen zien wij als een aanmoediging om op de ingeslagen weg verder te gaan en tegelijkertijd kritisch te blijven.

Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
7,7
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven