Jac P Thijsse College voor Vwo Havo Mavo

Koning Willemstraat 1 1901 CA Castricum

Schoolfoto van Jac P Thijsse College voor Vwo Havo Mavo

In het kort

Toelichting van de school

De leerlingen, medewerkers, het schoolgebouw en de omgeving: samen vormen ze de school. Daarom is deze school uniek. Hoe de dynamiek en de sfeer op school zijn, dat kan alleen de school je vertellen. Met hĂșn verhaal bij hun eigen cijfers en bij cijfers van bijvoorbeeld DUO en de Inspectie van het Onderwijs. Kortom, je krijgt een betrouwbaar beeld van de school en van wat de school doet aan goed onderwijs.

Welke niveaus kan je volgen op deze school?

Onderbouw

  • atheneum

Bron

Bovenbouw

Deze informatie is voor deze school niet bekend.

Bron

Bezoek deze school

  1. Informatieavond voor ouders, bedoeld als kennismaking met het Jac. P. Thijsse College en alles wat de school te bieden heeft.

    Meer informatie

  2. Open dag voor aanstaande brugklasleerlingen en ouders, waarbij zij kunnen kennismaken met het gebouw, de sfeer en het team. Deelnemen aan proeflessen & activiteiten, maar ook gewoon rondlopen en vragen stellen.

    Meer informatie

Wil je nu al meer weten? Bekijk dan:

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
15

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven