Staring College Regionale Scholengemeenschap voor Ath Gymn Havo Vmbo

Beukenlaan 1 7271 JK Borculo

Schoolfoto van Staring College Regionale Scholengemeenschap voor Ath Gymn Havo Vmbo

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

De tevredenheidsenquete is afgenomen onder leerlingen van leerjaar 3. De resultaten van de tevredenheidmetingen vindt u dan ook bij de vensters van onze locaties met leerlingen uit leerjaar 3: vmbo-b en -k vindt u in het venster van de locatie H in Borculo. Van mavo (vmbo-tl), havo en vwo vindt u de resultaten in het venster van de locatie in Lochem.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2021-2022?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Vanaf schooljaar 2020-2021 wordt er gebruik gemaakt van een nieuwe versie van de vragenlijst.

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

De tevredenheidsenquête is afgenomen onder ouders van leerlingen locatie Beukenlaan: leerjaar 1 en 2 (alle niveaus) en leerjaar 3 -4 mavo+ (vmbo-gl). De resultaten zijn gebaseerd op de respons van 67 ouders. Vanwege coronamaatregelen vonden in schooljaar 2020-2021 de lessen deels online plaats. Sommige ouders gaven aan dat ze het daarom moeilijk vonden een goed oordeel te geven.
De resultaten van de tevredenheidmetingen van de andere locaties van het Staring College vindt u bij de vensters van onze locaties in Lochem en Herenlaan te Borculo.
Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
7,0
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven