Aeres MAVO Bilthoven

Overboslaan 15 3722 BJ Bilthoven

Heb je begeleiding nodig bij het plannen of leren? Of heb je faalangst? Docenten zijn speciaal opgeleid om extra begeleiding te geven.

In het kort

Toelichting van de school

Vanaf 1 augustus 2021 bieden wij dit onderwijs aan in het volledig vernieuwde schoolgebouw in Maartensdijk. De leuke sfeer en het goede onderwijs blijven: Volop kansen en keuzes voor iedereen!

Zoekt u een school waar iedere leerling een kans krijgt en waar ze leren hun eigen keuzes te maken? Waar uw kind ontdekt op welke manier hij/zij het beste kan leren? En waar ze goed voorbereid worden op hun toekomst? Dan is de tl-leerweg bij Aeres VMBO Maartendijk (nu nog Aeres MAVO Bilthoven de plek voor uw kind. Een nieuwe school is best spannend, maar hier kent iedereen elkaar. Hij/zij maakt zó nieuwe vrienden.

Meer weten? Kijk op onze website.

Kenmerken van de school

  • Keuzes en kansen voor iedereen
  • Persoonlijk, vertrouwd, klein
  • Sneller door leerstof
  • Extra trainingen in huis
  • Trainingen door eigen docenten

Welke niveaus kan je volgen op deze school?

Onderbouw

  • vmbo-(g)t

Bron

Bovenbouw

  • vmbo-(g)t

Bron

Bezoek deze school

We hebben nog niet doorgekregen wanneer je de school kan bezoeken.
Kijk op de website van de school voor meer informatie.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
154

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven