Praktijkschool Arentheem

IJssellaan 89 6826 DM Arnhem

Schoolfoto van Praktijkschool Arentheem

Tevredenheid leerlingen

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan de ProZo!-vragenlijst van de Sectorraad Praktijkonderwijs om in te vullen, meestal online. Hier zie je hoe leerlingen deze school ervaren en hoe tevreden ze zijn over bijvoorbeeld de faciliteiten, de docenten en de begeleiding.

Weergave Tevredenheid leerlingen ProZo!

Tevredenheid
7,2
vergelijkbare scholen
7,3

Bron

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Leraren en veiligheid

Bron

Leraren en veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Leraren en veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Leerlingen zijn over het algemeen tevreden over het onderwijs en onze school, maar ze zijn wel iets minder tevreden dan vorig jaar. Om onze leerlingen uit te dagen en goed voor te bereiden op hun toekomst, gaan wij verder met de versterking van ons onderwijs. Dat betekent meer praktijk in de lessen en een goede afstemming van het onderwijs op de arbeidsmarkt. Verder werken wij komend jaar met docenten en leerlingen aan de verdere verbetering van de veiligheid en de sfeer op school, want ook op deze punten willen wij boven landelijk gemiddeld scoren.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de ouders van leerlingen tevreden zijn over de school. De ouders krijgen dan de ProZo!-vragenlijst van de Sectorraad Praktijkonderwijs om in te vullen, meestal online. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te veranderen. Hier zie je hoe tevreden ouders over deze school zijn.

Weergave Tevredenheid Ouders ProZo!

Tevredenheid
8,5
Vergelijkbare scholen
7,6

Terug naar boven