Veluws College Cortenbosch

Prinses Beatrixlaan 259 7312 DG Apeldoorn

  • In ons ICT-lab bedenk je zelf wat je gaat doen op het gebied van ICT, zoals apps bouwen. Dit kan tijdens een tussenuur of in je vrije tijd.
  • Wij beschikken over een mooi techniekplein, waar van alles is te leren op het gebied van techniek bij Produceren, Installeren en Energie.
  • Bij Zorg & Welzijn maak je kennis met allerlei beroepen in de zorg, horeca of op het gebied van beauty.
  • Ge├»nteresseerd in cijfers en geld,  webdesign of een eigen bedrijf. Bij E&O leren wij je wat daar allemaal bij komt kijken.
  • Vind jij het leuk om veel te sporten of bezig te zijn met computer? Of sta jij het liefst op het podium? Kies dan 1 van onze PlusVakken.

Tevredenheid leerlingen

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Hier zie je hoe leerlingen deze school ervaren en hoe tevreden ze zijn over bijvoorbeeld de faciliteiten, de docenten en de begeleiding.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2018-2019?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Tevredenheid ouders

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de ouders van leerlingen tevreden zijn over de school. De ouders krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te veranderen. Hier zie je hoe tevreden ouders over deze school zijn.

Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
8,3
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven