Metis Montessori Lyceum . vwo . havo

Mauritskade 58 1092 AD Amsterdam

Schoolfoto van Metis Montessori Lyceum . vwo . havo

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

Leerlingen en ouders nemen deel aan enquetes over hun algemene tevredenheid, zoals hier (leerjaar 1) of over het functioneren van individuele docenten. Hiermee monitort het Metis de kwaliteit van onderwijs en organisatie en doet het waar mogelijk verbeteringen. Docenten hebben bovendien de mogelijkheid om via het systeem "Trips" korte enquetes af te nemen in de klas. Zij doen dit bijvoorbeeld als reflectie op een les, als evaluatie aan het einde van een lesperiode of als beoordeling van een persoonlijk ontwikkelpunt. 

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2019-2020?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Metis is een gemeenschap waarin iedereen zich veilig kan voelen door de open en respectvolle sfeer waarin mensen niet schromen om eventuele problemen bespreekbaar te maken.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de ouders van leerlingen tevreden zijn over de school. De ouders krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te veranderen. Hier zie je hoe tevreden ouders over deze school zijn.

Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
8,6
Vergelijkbare scholen
8,0

Terug naar boven