Spinoza20first

H.J.E. Wenckebachweg 44 1096 AN Amsterdam

Schoolfoto van Spinoza20first

Profielkeuze

Toelichting van de school

Op het Spinoza20first kunnen leerlingen kiezen uit alle profielen, vaak met veel extra keuzevakken. De school beschikt over aantal prachtige practicumlokalen en het maaklab. Hoewel een kleine meerderheid van de leerlingen een profiel kiest in de richting van welzijn of economie, is er ook een grote groep leerlingen die in de bovenbouw een landbouw of natuurprofiel volgt. 
Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

Toelichting van de school

Het schoolplan loopt tot 2025, dat betekent dat een flink deel van de voorgenomen plannen is gerealiseerd en we al druk bezig zijn met het voorbereiden van het nieuwe schoolplan. Daarin zal veel aandacht uitgaan naar de kwaliteit van ons onderwijs. En naar het verder vormgeven van het aanbod van het onderwijs in onze school in het nieuwe schoolgebouw.

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

Maatwerk is een uitgangspunt in ons onderwijs. Dat betekent dat er voor leerlingen veel mogelijkheden zijn om samen met hun coach passende keuzes te maken. Ruimte is ook voor leerlingen met een ondersteuningsbehoefte. In onze school is een team van experts beschikbaar die leerlingen dan goed kunnen begeleiden. Ook is in de school de Halte aanwezig, een voorziening voor leerlingen die een time-out in de les nodig hebben. Ook daar worden ze begeleid en geholpen om zo snel als mogelijk is weer terug te gaan naar de les. 

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven