Geert Groote College Amsterdam

Fred. Roeskestraat 84 1076 ED Amsterdam

  • Leerlingen hebben les in een modern en licht gebouw in Amsterdam-Zuid.
  • Er is veel aandacht voor kunstzinnige vorming
  • Bij de Béta-vakken doen we veel proeven. Zo ontdekt de leerling zelf hoe het in elkaar zit.
  • Schoolfoto van Geert Groote College Amsterdam

Profielkeuze

Toelichting van de school

In havo en vwo worden alle profielen aangeboden. Ook op het vmbo-t is er een brede keuzemogelijkheid. Veel leerlingen kiezen binnen hun profiel voor een van de vakken tekenen, handvaardigheid, textiele werkvormen of muziek.
Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

Toelichting van de school

Het Strategisch Beleidsplan 2017 -2021 vormt het beleidskader van de Stichting voor Voortgezet Vrijeschoolonderwijs Noord-Holland. Hierin treft u onder andere een sterkte-zwakte analyse aan. Ook is de onderwijsvisie en de wijze van kwaliteitszorg nader uitgewerkt. In 2021 wordt een nieuw Schoolplan gepubliceerd. Dit zal ook te zien zijn op de pagina Downloads van de website. Daar vindt u ook andere beleidsdocumenten, zoals de Schoolgids, protocollen bij pesten, het ondersteuningsplan en het sociaal veiligheidsplan.

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

In dit document geven we aan wat de intakeprocedure is voor leerlingen met een aanvullende ondersteuningsbehoefte. Tevens is nader beschreven wat het GGCA wel en niet te bieden heeft op de onderscheidende problematieken. Een samenvatting van het schoolondersteuningsprofiel en de Schoolgids met aanvullende praktische informatie vindt u op de website van het GGCA.

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven