Amsfort College

Columbusweg 40 3814 WE Amersfoort

Schoolfoto van Amsfort College

Profielkeuze

Toelichting van de school

Het Amsfort College biedt in de bovenbouw de mogelijkheid tot het volgen van een beroepsgericht vak, Dienstverlening & Producten. Deze richting sluit aan op de GO!lessen van de onderbouw. Zo bereiden we de leerlingen voor om een goede keuze te maken na het vmbo.

In plaats van een beroepsgericht vak kunnen de leerlingen ook kiezen voor een extra theorievak.

Leerlingen doen examen in 6 of 7 vakken. 

Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

Toelichting van de school

Het  schoolplan beschrijft de ambities van het Amsfort College voor de komende vier jaren. Het plan geeft richting aan de schoolontwikkeling, versterkt zo de gelijk gerichtheid van het team en nodigt uit tot een bezinning op missie en visie.Het schoolplan omvat een periode van vier schooljaren (2019-2023). Elk jaar wordt het plan op actualiteit geĆ«valueerd en waar nodig aangepast. De laatste evaluatie zal worden uitgevoerd in het schooljaar 2022-2023 en vormt dan de basis voor het nieuwe schoolplan 2024-2028.

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

Amsfort College besteedt veel aandacht aan de begeleiding van leerlingen. De coach is hierin een zeer belangrijke spil. Naast de begeleiding door de coach zijn er ook gespecialiseerde teamleden op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling en gedrag. 

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven