Pius X College - Aalderinkshoek

Cesar Franckstraat 4 7604 JG Almelo

  • Schoolfoto van Pius X College - Aalderinkshoek
  • Schoolfoto van Pius X College - Aalderinkshoek
  • Schoolfoto van Pius X College - Aalderinkshoek
  • Schoolfoto van Pius X College - Aalderinkshoek
  • Schoolfoto van Pius X College - Aalderinkshoek

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

Het Pius X College kent een eigen systeem van Kwaliteitszorg. Onderdeel hiervan is het periodiek bevragen van leerlingen en ouders over hun tevredenheid over de school en het onderwijs. Aan alle leerlingen wordt gevraagd om hun mening te geven over allerlei zaken op school door het invullen van een vragenlijst. Hieronder staan de waarderingsscores van de leerlingen.


Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Onze oorsprong vinden we in de samenleving van de katholieke inspiratie. Met die oorsprong brengen we onze leerling zorg en respect bij voor de medemens. We scheppen een schoolklimaat waarin iedereen zichzelf mag en kan zijn. We hebben als slogan ‘het gaat om jou’ en daarmee zorgen we voor een  veilige en vertrouwde omgeving waar we elkaar allemaal kennen en elkaar ‘echt’ zien. De school moet een veilige en prettige plek zijn voor ons allemaal. Wij besteden ook aandacht aan seksuele diversiteit zodat alle leerlingen zich veilig voelen op onze school.


Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

Het Pius X College kent een eigen systeem van Kwaliteitszorg. Onderdeel hiervan is het periodiek bevragen van leerlingen en ouders over hun tevredenheid over de school en het onderwijs. Aan ouders wordt gevraagd om hun mening te geven over allerlei zaken op school door het invullen van een vragenlijst. Op het Pius X College hebben we daarnaast ook een zeer betrokken ouderraad en ouderklankbordgroepen die we veelvuldig betrekken bij de doorontwikkeling van ons onderwijs.
 
Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
7,4
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven