PCC Oosterhout

Vondelstraat 41 1813 BA Alkmaar

Schoolfoto van PCC Oosterhout

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

We willen heel graag dat leerlingen tevreden zijn over ons onderwijs. Daar vragen we jaarlijks naar. Ook veiligheid vinden we heel belangrijk. Leerlingen vinden dat er een veilige en prettige sfeer is op onze school.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Goede leerprestaties kunnen alleen in een veilige en prettige leeromgeving. Voor ons is het dus belangrijk zo’n omgeving te hebben. Daarom proberen we uit de jaarlijkse metingen punten te halen waar we op kunnen verbeteren.

De manier waarop we met elkaar omgaan, is een belangrijk en veelvuldig terugkomend onderwerp in de klas en met leerlingen afzonderlijk op onze school. Daarbij dient de PCC-gedragscode steeds als uitgangspunt. Op alle vestigingen vindt registratie van incidenten plaats. Met de gemeenten, politie en GGD zijn veiligheidsconvenanten en handelingsprotocollen vastgesteld.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

Naast leerlingen moeten ook ouders tevreden zijn over de school en het onderwijs dat hun kinderen krijgen. We onderzoeken dat jaarlijks en spreken over de uitkomsten ook met de ouderraden van de vestigingen. Waar ouders tevreden over zijn proberen we vast te houden en waar ouders ons op verbeterpunten wijzen, proberen we ook te verbeteren.
Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
8,1
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven