Scholenopdekaart

Tabor College locatie d'Ampte

Tabor College locatie d'Ampte

Over deze school

Denominatie: Rooms-katholiek

De vmbo-school Tabor d'Ampte is de eerste school voor voortgezet onderwijs in Westfriesland die het predikaat Excellente School heeft gekregen van de Inspectie voor het Onderwijs. In ons excellentieprofiel staat het door ons ontwikkelde programma Kracht in Controle centraal. Dit programma richt zich op de sociale vaardigheden van leerlingen (Handig Gedrag) en draagt in hoge mate bij aan het pedagogisch klimaat op de school. Het excellentieprofiel wordt ondersteund door het stimuleren van ouderbetrokkenheid en de trainingen die wij binnen onze eigen trainingsacademie (d'Ampte Academie) geven aan onze docenten.

Als je iets leert wat je interesseert, dan heb je er plezier in en wordt leren leuk. Op d'Ampte geven we onderwijs dat past bij je niveau, je kwaliteiten en talenten. Daarom is er veel mogelijk. Hou je van techniek of de gezondheidszorg of heb je juist een brede interesse en wil je (nog) niet kiezen? Ben je meer een sportman of -vrouw? Zie je de mavo wel zitten? Er is genoeg om uit te kiezen. En natuurlijk helpen we om de beste keuze te maken. Wat je kiest, maakt helemaal niet uit. Gedurende je opleiding ontdek jij wat jouw interesses zijn en je kunt altijd nog overstappen naar een andere richting.

Op d'Ampte werken we met kleine klassen, zodat er altijd voldoende aandacht voor je is. Voor de leerlingen van de onderbouw is er een apart schoolgebouw en -plein. Op d'Ampte gaan we met respect met elkaar om. Je leert verantwoordelijkheid te nemen en eigen keuzes te maken. We vinden het belangrijk dat je zoveel mogelijk leert door te doen. Daarbij dagen we je graag uit!

Contactgegevens

Berkhouterweg 5
1624NS Hoorn

Telefoon:
0229-284151
Website:
www.dampte.nl
E-mailadres:
dampte@tabor.nl

Volg deze school

Bestuursgegevens

Stichting Tabor College

Aantal scholen:
3
Aantal leerlingen:
3662
Website:
www.tabor.nl

Welke niveaus kun je volgen op deze school?

Onderbouw

vmbo-b / vmbo-k vmbo-(g) theoretisch

Bovenbouw

vmbo-basis vmbo-kader vmbo-(g) theoretisch


Bezoek deze school

Er zijn geen bezoekmomenten bekend. Kijk op www.dampte.nl voor meer informatie.


Foto-impressie