Scholenopdekaart

Baudartius College

Baudartius College

Over deze school

Denominatie: Protestants-christelijk

Onze kernwaarden zijn verankerd in ons doen en laten. Respectvol is voor ons de waarde die we tot uiting brengen in alles wat we ondernemen. Respectvol betekent dat we elkaar waardig bejegenen met respect voor de verschillen, ook als we het niet met elkaar eens zijn. Of liever nog, juist dan. Respectvol betekent ook dat we waardering opbrengen voor ieders inbreng vanuit het besef dat ieder binnen zijn of haar mogelijkheden een bijdrage aan onze school levert. De drie overige kernwaarden veilig, uitdagend, belangstellend definiëren we in ons schoolplan.

Onze missie is dat we elke leerling in staat stellen om zelfstandig de kennis te verwerven en de vaardigheden te ontwikkelen die hij of zij nodig heeft voor een kansrijke start in een dynamische samenleving.

Op de Isendoornstraat starten het Stedelijk en het Baudartius College in het schooljaar 2019-2020 samen een nieuwe school: Eligant Lyceum. Leerlingen die nu in groep 8 zitten, kiezen straks niet meer voor de brugklas van één van deze twee scholen, maar zijn van harte welkom op het nieuwe Eligant lyceum! Zie voor meer informatie www.eligant.nl.

Contactgegevens

Isendoornstraat 1
7201NJ Zutphen

Telefoon:
0575515041
E-mailadres:
info@baudartius.nl

Volg deze school

Bestuursgegevens

Stichting Achterhoek VO

Aantal scholen:
27
Aantal leerlingen:
14093
Website:
www.achterhoekvo.nl

Welke niveaus kun je volgen op deze school?

Onderbouw

vmbo-(g) theoretisch havo vwo

Bovenbouw

vmbo-(g) theoretisch havo vwo


Bezoek deze school

Er zijn geen bezoekmomenten bekend.


Foto-impressie