Scholenopdekaart

Lumion

Lumion

Over deze school

Denominatie: Openbaar

Je voelt het zodra je Lumion binnenloopt: hier gebeurt iets bijzonders. We horen vaak dat leerlingen zich hier direct thuis voelen. En zichzelf kunnen en durven zijn. Daar zijn wij als school heel trots op. Wij bieden al onze leerlingen namelijk het onderwijs dat het beste bij ze past.

Iedereen heeft tenslotte zijn eigen talenten en manier van leren. Daarom denken we niet in hokjes, maar geven we je de ruimte om jezelf te zijn, te doen waar je goed in bent en te leren op jouw manier. 

Op Lumion gaat het dus net even anders. We prikkelen je om anders over dingen na te denken en helpen je te ontdekken wat je talenten en interesses zijn. Want goed onderwijs is veel meer dan een diploma met mooie cijfers. Wij willen jou skills meegeven waar je de rest van je leven iets aan hebt. Zo werken we veel samen en dagen we je uit om kritisch te zijn, je eigen doelen te stellen en zelf op onderzoek uit te gaan. 

Kunskapsskolan Partnerschool
Wij zijn een school met een nieuwe kijk op onderwijs. We bieden gepersonaliseerd onderwijs voor iedereen en zijn de eerste Kunskapsskolan school in Nederland.Veel leerlingen met ambitie weten hun weg naar onze school te vinden en bloeien op in onze manier van onderwijs. Wij zijn een school waar elke leerling de kans krijgt om te stralen en te werken aan zijn eigen toekomst.

Gepersonaliseerd leren
Kies je voor Lumion, dan kies je voor een school die precies bij jou past.
Op Lumion plaatsen we leerlingen niet in hokjes, maar kijken we naar jouw talenten. Ben jij goed in wiskunde? Dan dagen we je uit om goede keuzes te maken en er meer uit te halen. Vind je Frans lastig? Dan krijg je extra tijd en aandacht van de leraar. In sommige situaties kan je ervoor kiezen om een vak op een hoger niveau te volgen of sneller te gaan.

Je krijgt bij Lumion de keuze in wat je leert, wanneer je leert en hoe je leert. Samen met je coach kijk je naar jouw manier van leren. Waar de één graag leert door te doen, is de ander een denker. Leer jij beter door de lesstof in een filmpje te verwerken? Ga je gang! Zo ontdek je zelf wat het beste bij je past.

Volg je eigen pad met de portal
Alle leerlingen werken in de learning portal van Kunskapsskolan. Hier vind je de lesstof van alle vakken op verschillende niveaus. Bovendien kun je alvast vooruit werken, want de lesstof van het hele jaar staat al voor je klaar. Je eigen pad volgen was nog nooit zo makkelijk.

Contactgegevens

Vlaardingenlaan 25
1062HM Amsterdam

Telefoon:
020-790 17 77
Website:
www.lumion.amsterdam
E-mailadres:
info@lumion.amsterdam

Volg deze school

Bestuursgegevens

Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Progresso (SOVOP)

Aantal scholen:
2
Aantal leerlingen:
2882
Website:
progresso.amsterdam

Welke niveaus kun je volgen op deze school?

Onderbouw

vmbo-(g) theoretisch vmbo-(g)t / havo havo havo / vwo vwo

Bovenbouw

vmbo-kader vmbo-(g) theoretisch havo vwo


Bezoek deze school

Er zijn geen bezoekmomenten bekend. Kijk op www.lumion.amsterdam voor meer informatie.