Scholenopdekaart

Hub van Doornecollege

Hub van Doornecollege

Over deze school

Denominatie: Rooms-katholiek

Welkom op de site van het Hub van Doornecollege, een van de vier deelscholen van de Instelling Voortgezet Onderwijs Deurne.

Op het Hub van Doornecollege wordt onderwijs aangeboden aan de leerlingen van de Basisberoepsgerichte- en Kaderberoepsgerichte Leerweg. De leerlingen zitten in de onderbouw op een eigen plek in het gebouw met een eigen leerplein. In leerjaar 3 en 4 hebben de leerlingen een keuze gemaakt voor een van de vier beroepsgerichte sectoren: Economie, Groen, Techniek en Zorg & Welzijn. Voor elke sector is er een beroepsplein, waar leerlingen met moderne leermiddelen worden voorbereid op hun examen en op een vervolgstudie in het Middelbaar Beroepsonderwijs.

Door de indeling in kerngroepen, onder leiding van een kerngroepleider, bevinden leerlingen en docenten zich altijd op vertrouwd terrein. Dat schept aantoonbaar rust, hetgeen in de studieresultaten duidelijk merkbaar is. Al jaren achtereen zijn de slagingspercentages van de leerlingen Basisberoepsgericht- en Kaderberoepsgerichte Leerweg ongekend hoog.

Contactgegevens

Vloeiendsedreef 1
5751 SM Deurne

Telefoon:
0493353460
Website:
www.ivo-deurne.nl
E-mailadres:
hc@ivo-deurne.nl

Bestuursgegevens

Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs

Aantal scholen:
67
Aantal leerlingen:
61850
Website:
www.omo.nl

Welke niveaus kun je volgen op deze school?

Onderbouw

vmbo-basis vmbo-kader

Bovenbouw

vmbo-basis vmbo-kader


Bezoek deze school

woensdag 17 juni 2020 vanaf 14:00

Kennismakingsmiddag
Meer informatie

Foto-impressie