Scholenopdekaart

Gerrit Rietveld College

Gerrit Rietveld College

Over deze school

Denominatie: Confessioneel overig

We zijn één in verscheidenheid: een interconfessionele school met een multicultureel karakter die een afspiegeling van de samenleving wil zijn.

Onze school leidt leerlingen op tot een diploma mavo, havo, atheneum en gymnasium. Daarnaast biedt zij de speciale studierichting technasium aan. Kunst speelt bovendien een grote rol binnen ons onderwijs. Daarom zijn wij sinds 2018 aangesloten bij de Vereniging Cultuurprofielscholen.

We geven samen inhoud aan de begrippen respect en medemenselijkheid. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen mogen en kunnen zijn zoals ze zijn. Daarom willen wij recht doen aan de verschillen tussen leerlingen. Het zijn deze verschillen die het mogelijk maken dat elke leerling op zijn persoonlijke kwaliteiten kan worden uitgedaagd en aangesproken.

Ons onderwijs is ontwikkelingsgericht: gericht op het bevorderen van autonomie en authenticiteit. Je kunt worden wie je bent en je mag excelleren. Vandaar uit kun je je verbinden met de omgeving, zelfstandig keuzes maken en daarvoor verantwoording nemen. En als belangrijkste: van daar uit positief aan de wereld bijdragen.

Contactgegevens

Eykmanlaan 1200
3571KH Utrecht

Telefoon:
0302712214
Website:
www.gerritrietveldcollege.nl
E-mailadres:
info@gerritrietveldcollege.nl

Bestuursgegevens

Willibrord Stichting Utrecht

Aantal scholen:
12
Aantal leerlingen:
12232
Website:
www.willibrord-stichting.nl

Welke niveaus kun je volgen op deze school?

Onderbouw

vmbo-(g) theoretisch vmbo-(g)t / havo havo havo / vwo vwo

Bovenbouw

vmbo-(g) theoretisch havo vwo


Bezoek deze school

Er zijn geen bezoekmomenten bekend. Kijk op www.gerritrietveldcollege.nl voor meer informatie.


Foto-impressie