School voor Speciaal Basisonderwijs De Brug

Ruiterlaan 14 8019 BR Zwolle

Schoolfoto van School voor Speciaal Basisonderwijs De Brug

In het kort

Toelichting van de school

Welkom bij SBO De Brug, een christelijke school voor speciaal basisonderwijs in een rustige, bosrijke omgeving in Zwolle. De meeste kinderen bij ons op school hebben een moeilijke periode achter de rug op hun vorige school en zijn daardoor gestopt met groeien. Met ons team doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat ieder kind zelfvertrouwen ontwikkelt en ontdekt wat hij of zij allemaal kan. De veilige, gestructureerde omgeving en de positieve sfeer op onze school zorgen ervoor dat elk kind lekker in z’n vel komt te zitten en kan bloeien. 

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Schitteren in eigen kracht
  • Wendbaar (in mentaliteit)
  • Vasthoudend, wij geven niet op
  • Zelfbewust (we kennen onszelf)
  • Toegewijd aan eigen groei

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
154
Landelijk gemiddelde
132

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven