obs De Oosterenk

Herfterweg 1 8023 DJ Zwolle

  • Kinderen van de school en de buurt spelen graag op ons schitterende, lommerrijke schoolplein.
  • De muurschildering vertegenwoordigt de ontwikkeling van kinderen van 4 t/m 12 jaar (basisschoolleeftijd).
  • Ons schoolgebouw is gelijkvloers, kleinschalig (9 groepen), licht en ruim.

In het kort

Toelichting van de school

Hartelijk welkom bij obs De Oosterenk. Dit Schoolvenster biedt u inzicht in de resultaten van onze school. De gegevens zijn afkomstig van DUO, de inspectie en de school zelf. Onze school heeft geen toelichting bij de cijfers en feiten gegeven. Wij geven de voorkeur aan persoonlijk contact.

Bent u benieuwd naar de school? Maak dan een afspraak voor een kennismaking. Wij informeren u met plezier! Wilt u zich liever eerst nog wat oriënteren? Kijk dan vooral op onze eigen website (www.oosterenk.nl). Hier vindt u heel veel informatie. 

Graag tot ziens! 

Manon Kesseling,

directeur

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
120
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven