obs De Campherbeek

Grotiuslaan 33 8024 XM Zwolle

  • Schoolfoto van obs De Campherbeek
  • Schoolfoto van obs De Campherbeek
  • Schoolfoto van obs De Campherbeek
  • Schoolfoto van obs De Campherbeek

In het kort

Toelichting van de school

Welkom op de homepage van Schoolvenster OBS De Campherbeek, dé openbare basisschool in Berkum.

Kijk voor meer informatie op http://www.campherbeek.nl

Voor een persoonlijk gesprek of een rondleiding op de school kunt u altijd een afspraak maken. Wij zijn trots op onze school, want op de Campherbeek leer je met hoofd, hart en handen!

Team OBS de Campherbeek

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • hoofd/hart/handen
  • kleinschalig
  • cultuur
  • sociaal-emotioneel leren
  • bewegen leren/sport

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Het leerlingenaantal van OBS de Campherbeek schommelt rond de 150-160 leerlingen.



Deze leerlingen zijn momenteel verdeeld over 7 groepen.



 



 



 



 


Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
228
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Bron

Sociale veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Op OBS de Campherbeek vinden we het heel belangrijk dat onze leerlingen zich veilig voelen. School moet een veilige omgeving zijn waarbinnen leerlingen kunnen leren en groeien en waar ze worden voorbereid op een plek in onze samenleving en waar ook onze collega’s zich veilig voelen. Dat vraagt om bewustzijn van hoe we met elkaar omgaan: met respect en rekening houdend met elkaars grenzen. Het betekent ook dat we onze eigen grenzen durven aan te geven en dat we het tegen elkaar durven te zeggen als bepaald gedrag een grens overgaat en onprettig voelt. Een veilige school is de verantwoordelijkheid van iedereen die op school werkt en komt. We verwachten van leerlingen, ouders en collega’s dat zij hier hun eigen rol in pakken. Er zijn binnen OOZ gedragsregels opgesteld die daarbij kunnen helpen, deze kunt u vinden op de website van de school.  Advies nodig? Soms is het lastig om het gesprek aan te gaan wanneer je je onveilig voelt. Zoekt u advies/ondersteuning of wilt u uw verhaal kwijt? Weet dat u dan altijd contact kunt opnemen met de vertrouwenspersoon binnen onze school: Ike Brinksma ([email protected]). Samen zetten we ons in voor een veilige schoolomgeving!

Terug naar boven