School voor Speciaal Basisonderwijs De Steenen Kamer

Stenenkamer 34 3332 KP Zwijndrecht

Schoolfoto van School voor Speciaal Basisonderwijs De Steenen Kamer

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

In 2023 heeft de school het jaarlijkse tevredenheid- en veiligheid onderzoek bij de leerlingen van De Steenen Kamer, uit de groepen 6, 7 en 8 afgenomen.?Een hoog cijfer betekent dat de leerlingen het fijn vinden in de klas, zich veilig voelen en weinig (of niet) gepest worden.?

Dit was het eerste jaar dat de vragenlijst met behulp van Scholen op de kaart werd afgenomen. Voorgaande jaren maakte we gebruik van een andere methode.?? 

De ontwikkelpunten, vanuit het onderzoek en het gesprek met de leerlingenraad, worden meegenomen tijdens de lessen in de klas.? 

Tevredenheid
7,7

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Dit jaar is de oudertevredenheid onderzocht met een vragenlijst van Scholen op de Kaart. Het onderzoek is uitgezet middels een link via Parro. De school heeft een voldoende gescoord. Gezien 32% van de ouders de lijst heeft ingevuld is de score onvoldoende betrouwbaar.

De school heeft gesprekken gevoerd met de ouderraad en de ouders van de medezeggenschapsraad en neemt ontwikkelpunten mee in het schoolplan. De oudertevredenheid wordt jaarlijks onderzocht. 

Tevredenheid
7,7

Terug naar boven