Basisschool Zonnebloem Zundert

Burgemeester Manderslaan 45 4881 EH Zundert

Schoolfoto van Basisschool Zonnebloem Zundert

In het kort

Toelichting van de school

Basisschool Zonnebloem is gevestigd in een karakteristiek pand aan de Burgemeester Manderslaan in Zundert. Het schoolgebouw biedt ruimte aan 11 klaslokalen, die allemaal voorzien zijn van een digitaal schoolbord. Er is een ruimte voor de Intern Begeleider (voortaan IB-er genoemd) en de directeur en administratief medewerker. De school kent 2 schoolpleinen en heeft een eigen speelbos. De kinderen kunnen gebruik maken van het parkje achter het schoolplein. Daarnaast is er in de school een grote hal. Hierin vindt u diverse speelhoeken voor de kleuters.  

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Door nieuwbouw in de gemeente Zundert is onze school de laatste jaren gegroeid. Aan het begin van dit schooljaar zaten er ongeveer 290 kinderen op onze school, verdeeld over 12 groepen. Aan het einde van dit schooljaar zullen er ongeveer 315 leerlingen op onze school zitten. 
Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
293
Landelijk gemiddelde
213

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven