Kindcentrum De Tol

De Hilde 1 9472 WH Zuidlaren

  • Schoolfoto van Kindcentrum     De Tol
  • Schoolfoto van Kindcentrum     De Tol
  • Schoolfoto van Kindcentrum     De Tol

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

De kinderen zijn zeer tevreden over het kindcentrum, zij geven gemiddeld het rapportcijfer 8.5. Kindcentrum De Tol scoort hiermee hoger dan de benchmark primair onderwijs (rapportcijfer 8.1). In januari 2023 vond het onderzoek plaats. In totaal hebben 67 kinderen van de groepen 6,7 en 8 de vragenlijst ingevuld. De kinderen zijn zeer tevreden over de thema’s: leerkracht, sociale veiligheid, leid(st)ers, onderwijs en voorzieningen. Het thema sociale veiligheid scoort (sterk) hoger dan de benchmark primair onderwijs. De benchmark PO bevat de resultaten van circa 23.000 leerlingen. De kinderen waren het minst tevreden over hoe zij leren om betrouwbare informatie te vinden op internet (6.6) en hoe zij op de computer leren werken (7.0). Deze vragen horen bij het onderdeel praktische vaardigheden met de gemiddelde score van 7.8.

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

Het gemiddelde cijfer is een 7.7. Deze tevredenheid is vergelijkbaar met de benchmark primair onderwijs. In januari 2023 vond het oudertevredenheid onderzoek plaats. Van de 182 ouders die een uitnodiging hebben ontvangen, hebben 79 ouders de vragenlijst ingevuld. Ouders zijn o.a. gevraagd om een rapportcijfer te geven en daarmee is er zicht op de algemene tevredenheid. 

De ouders zijn (zeer) tevreden over de thema’s: sfeer, tevreden met BSO, tevreden met dagopvang en leerkracht. Het thema “sfeer” scoort (sterk) hoger dan de benchmark primair onderwijs. De uitkomsten zijn van hoog (meest tevreden) tot laag (minst tevreden) als volgt weer te geven: sfeer (8.4), leerkracht (8.2), algemene ontwikkeling (7.6) en communicatie (7.6).

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven